Elhivatottságunktól vezérelve és ismerve a balatoni hajóbérlés rendszerét, újragondoltuk és szakítottunk a hagyományokkal és kialakítottunk egy olyan egyedi konstrukciót, amely nagyobb figyelmet szentel azoknak, akik szeretnének fapados árakon, prémium kategóriás hajós élményeket szerezni. Mi nem csak hajót szeretnénk bérbe adni, hanem közösséget is építeni, megtanítani és megszerettetni a vitorlázást mindazokkal, akik tagjai szeretnének lenni egy Balatonboglári báziskikötővel működő zárt klubrendszernek.


A klubrendszer úgy kínál hajóbérlési lehetőségeket hogy, ezáltal a tagok a járulékos költségektől és vesződségektől mentesülve teljes egészében a vitorlázás örömeinek szentelhetik idejüket. Klubtagjainknak nem kell bajlódniuk a tárolás és a karbantartás költségeivel, a hajók ki- és beemelési procedúrájával, a víztelenítéssel és az ehhez kapcsolódó járulékos feladatokkal, mégis úgy érezheti, mintha saját hajójuk lenne.


Ízlelje meg velünk együtt Ön is a balatoni tájak, hangulatok rejtőzködő finomságait, fedezze fel az itt élő emberek és a természet lebilincselő kapcsolatát!

 

Bővebb információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Dolphin 26

Dolphin 26

Kicsi hajó

Dolphin 28

Dolphin 28

Nagy hajó

H-boat

H-Boat

H-Boat